Boktips: Eldfloder

Författaren Caroline Hurtig har läst Eldfloder av Elin Holmerin: ”Var ska jag börja? Det är svårt att veta för jag älskade den här boken! Allt med den!”

”Martin är lätt den mest intressanta karaktären jag har läst om i år. Under hela läsningens gång så vet jag att jag borde hata honom. Han är hemsk, slår sin fru och låser in sin familj praktiskt taget. Men man känner ändå sympati med honom. Han vet inte bättre. Det låter dumt men förklaringen får man senare i boken till varför han är så rädd, arg och oförstående. Jag hat-älskar honom kan man säga.”

Eldfloder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s