Läsmätt

Kapitel 1 just nu så diskuteras Fantasy som koncept. Jag själv har gjort några inlägg där jag berättar om mitt eget läsande. Det jag har kommit fram till, som jag inte skriver i tråden, är att jag överhuvudtaget är rätt läsmätt. Mitt jobb som lärare innebär mycket läsande, hela våren har vi dessutom ägnat till att läsa den nya läroplanen och analyserat den in i minsta detalj.

När jag är ledig har jag svårt att sätta mig med en bok. För mycket annat (roligare) drar i mig – åka och bada, fixa på huset, umgås med familjen, utflykter. Jag önskar att jag hittade en riktigt bra bok som jag bara sjönk in i och inte kunde sluta läsa, men de böcker jag har påbörjat de senaste månaderna är fortfarande outlästa. Det är inte författarnas fel (eller – jo, kanske ibland), jag är helt enkelt för rastlös och för mätt på just läsning. När jag blir utflyktsmätt kanske jag plockar upp en bok 😉

Jag tänkte dock att jag ska ta tag i skrivandet de här sista veckorna, men vi får väl se. Niva är fortfarande oavslutad – den där honan är så jävla envis och omöjlig att ha att göra med så jag blir galen. Har flera förslag på slut, men just nu känns alla ovärdiga. Önska mig lycka till med henne, gör G:s skull!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s