Skogsälva

Inte för att jag gillar älvor, faktum är att jag tycker att de är rätt irriterande små insekter, men jag kände för att göra en ny fotomanipulation och surfade runt lite i olika stock-samlingar. Bilden med de mossiga stenarna är min egen och jag ville få in något sorts väsen i den. Det råkade bli en älva, sorry. Jag är inte hundra procent nöjd med bilden, men (varning för fallskärmar) eftersom jag gjorde den på min laptops lilla skärm så är den ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s