Uppsaladag

Just nu sitter jag på tåget och äter en äcklig sj-macka på väg hem från eventet i Uppsala. En riktigt bra dag med trevliga människor och försäljning av böcker.

Efteråt blir jag genast sugen på att vara med på fler tillställningar. Förutom Swecon nästa år, så är det tydligen någon science fictiondag i Stockholm den 10 dec. Jag ska kolla upp det närmare.

Nästa gång ska jag vara betydligt bättre förberedd. Idag hade jag inte ens med mig en penna att signera med. Pinsamt.

De som följde min förra blogg kunde många gånger skratta gott åt ”Klant-Elin”. Nu finns en ny chans. För denna Elin, förutom att glömma penna, brydde sig nämligen inte om att kolla när tågen hem går, ”för nått tåg går det alltid”. Men, se, det gör det inte alls. Klant-Elin är nu strandad i Stockholm. Tur att föräldrar bor i Tälje, minsann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s