Rapport från SF- och Fantasydagen

Här finns Oskar Källners rapport från den 5 november i Uppsala. Eftersom jag inte hade kamera med mig, känns det lite så där att avlägga en lång beskrivande rapport. Jag är dock väldigt nöjd och ser fram emot nästa temadag. Den 10 december ordnas något liknande på Tekniska muséet och det kan gott hända att jag tar mig dit. Återkommer om det.

Jag räknade igenom mina bokexemplar som jag har hemma och insåg att jag bara har 20 ex kvar av Eldfloder. Den finns ju på adlibris och bokus (fast där står det att den är tillfälligt slut), men om man vill köpa en av mig (signerad) så är det läge att beställa.

 

En reaktion till “Rapport från SF- och Fantasydagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s