Sena julklappar?

För er som ännu inte köpt alla julklappar (såsom jag) kan jag meddela att ni kan beställa Eldfloder och De två odjuren ända fram till den 20 dec. De hinner komma hem till er innan jul, i alla fall om posten håller vad de lovar.

Apropå Eldfloder så träffade jag en gammal elev igår som skakade på huvudet och utbrast: ”Jag fattar inte att min syrra läste ut din bok på en dag. En dag! Nu ska jag köpa Odjuren till henne i julklapp eftersom hon inte kan sluta tjata om Edwin.” Bra där! 🙂

Och Angelika Ewenson på Bookiecookiez.wordpress.com tycker bland annat så här: ”Att skriva om klassiska fantasyvarelser på det här sättet, var nytt för mig. Jag trodde inte att det skulle fungera för mina invanda tankar och erfarenheter, men det gjorde det.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s