Ända in i kaklet

En vecka kvar till jul och jag försöker släppa allt var jobb heter för att komma i lite roande julstämning. Det är inte så lätt och det finns två anledningar till det.

1. Mitt andra jobb – förlagsjobbet – är allt för kul för att släppa. Jag sitter och pillar med mitt eget manus samtidigt som jag har fyra manus som ligger i läshögen. Två är påbörjade. Jag vill göra ett ordentligt jobb. Inte bara slöläsa, utan läsa noggrant och fundera över om historien passar förlaget eller om den behöver omarbetas, eller till slut om den inte passar överhuvudtaget.

2. Mitt första jobb – lärarjobbet – är full rush just nu. Terminsslutet har flyttats fram till januari och därför kör vi ända in i kaklet. Två möten inbokade denna vecka samt förstås det vanliga med lektioner och blankettskrivning.

Ni kanske undrar varför jag har skrivit ovanstående i omvänd ordning och det har helt enkelt med den simpla prioriteringsordningen att göra. De föregående veckorna har lärarjobbet varit tvunget att prioriteras, men nu har jag en chans att göra tvärtom och så blir det.

4 reaktioner till “Ända in i kaklet

  1. har läst lite i bloggen och kollat runt på hemsidan, så tänkte jag måste lämna ett litet avtryck. Tycker du har en väldigt intressant sida, både blogg och förlagsdelen, speciellt för mig som både pluggar till svensklärare och skriver fantasy. Jag kommer absolut komma tillbaka och jag ska definitivt ta och läsa dina böcker när jag får tid. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s