Att se dubbelt

Eller i kors eller suddigt eller vadhelst. Det gör man iaf efter en helg av avstavningskontrollering och genomläsning av manus. Det kanske inte är det smartaste att göra allt på en helg, men å andra sidan är det svårt att låta bli när jag väl en gång har börjat. Så fort jag sätter mig i soffan plockar jag upp laptopen och börjar scanna det där bokuppslaget i InDesign.

Det är inte alltid helt lätt att få till det, det ska gudarna veta. Ajabaja för avstavningar mellan sidor eller knasiga avstavningar såsom flick-ebarn (vilket InDesign envisas med – why!?) och fortfa-rande (vilket iof funkar, men fort-farande blir snyggare). Horungar och sånt ska man ju också undvika – stackars barn 😉

Nu är jag iaf klar med Fredens pris. En genomgång av författaren samt ett provtryck som kan kontrolleras en sista gång väntar. Och jag vågar mig på att säga att releasen blir den 20 oktober!

En reaktion till “Att se dubbelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s