Juligt värre

Lite försenad har jag äntligen pyntat hemmet med det lilla julpynt som jag vill ha framme. Tycker om att ha det rätt sparsmakat, någon tomte där och julbock i fönstret, plus adventsstakar så klart. That’s it.

En liten överraskning blev luciatågsstaken som jag tog hem från farmor. Pappa ville inte ha den för att han tyckte den var lite för kitschig, men jag tänkte att det är trevligt att ha nånting av farmors julpynt. Tro på sjutton när jag googlade lite och upptäckte att att just denna ljusstake från 50-talet är rätt populär och säljs för runt 1000-lappen på tradera. Kul!

2012-12-03 20.03.30

3 reaktioner till “Juligt värre

  1. Jag har satt upp en adventsljusstake i fönstret som lyser lite fint, annars ingenting faktiskt, Kände bara att det räckte (åtminstone det här året, det är lite olika år för år) 🙂
    Fint Lucia-tåg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s