Recension av Eldfloder

Astrid Ahlberg har läst och recenserat Eldfloder, som är den första i krönikan om släkten Svarthamn. Böckerna är fristående, men den som vill läsa från allra första början ska börja med denna. Hon skriver bland annat:

”Handlingen i Eldfloder är en blandning av genrer – den är inte en ren fantasy. Kvinnomisshandel kontra varelser som inte finns i vår verklighet blir en mycket annorlunda blandning som jag tycker mycket om. Ger det där lilla extra till läsupplevelsen. Jag känner redan att denna bok inte kommer lämna mig ifred – den kommer säkert dyka upp i mina tankar då och då under den närmaste tiden. Jag ger inte mer upplysningar än så vad avser själva berättelsen, mer kan ni läsa via länken ovan. Vill ju inte avslöja för mycket…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s