Världens svåraste symbol

… att förstå måste vara de fyra vita linjerna som tillsammans bildar en ruta på asfalten. Vid stadens ICA Maxi är det tydligen extra svårt att förstå symboliken i denna ruta, för oavsett om det står Parkering förbjuden, Lastkaj, eller inte är någon ruta alls, så parkerar folk lik förbannat där. Väldigt populärt är också att parkera på det stenbelagda utrymme som om sommaren är en uteservering. På hösten är det tydligen en parkering. Tro inte heller att handikapp-parkeringarna är till för de som har tillstånd att parkera där – nej, det är till för den där trettioåriga tjejen som måste springa in och köpa cigg.

2013-10-05 12.31.31Jag vet att bilden ovan är suddig, och det är synd för annars skulle registreringsnumret synas. Den svarta bilen har ställt sig tre meter ut från närmsta parkering. Mitt i vägen för en eventuell varutransport som ska till lastkajen där den röda bilden så snyggt har parkerat precis framför skylten ”Parkering förbjuden”. Funderar allvarligt på att starta en blogg eller fb-grupp där jag lägger ut bilder på felparkerade bilar och deras registreringsnummer stort och tydligt. Nu har jag iaf fått ur mig lite ilska, så nu ska jag pyssla med lite förlagsjobb.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s