Den värsta sjukan

I mitt tycke är magsjukan den värsta ”varmanssjuka” som kan drabba en, alltså av sjukor som just drabbar var man (eller kvinna). Här hemma har vi varit drabbade två veckor i rad, och aldrig helt friska har vi blivit heller, utan gått med ständig magvärk och illamående. Inte så att man är helt sängliggande och kräks, men tillräckligt för att man ska känna sig lite sänkt och hängig.

I dag drabbades yngsta sonen igen av ”riktig” magsjuka. Inte kul. Enda fördelen är att man måste ta tag i tvätten och får ligga på soffan med honom och kolla på film. Jag har också läst en hel del och det är ju alltid positivt.

2 reaktioner till “Den värsta sjukan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s