Sommaren hägrar

Nu närmar sig sommaren med stormsteg och det känns i kroppen att ledigheten är nära. I morgon blir det avslutningsfest för årskurs nio och lärarbandet står för lite ”skönsjungande” underhållning. Jag har superont i halsen, men eftersom jag inte kör något solo, så är jag med ändå.

På torsdag är det skolavslutning och sedan bara två arbetsdagar kvar. Jag har tagit ut kompledigt sista dagen (tisdag nästa vecka) och eftersom jag byter jobb, är det rensning av arbetsplatsen som gäller för min del. Mycket har jag redan slängt. Jag har ju det digitalt, så pappren får åka i återvinningen.

Försöker för övrigt bota min onda hals medan jag läser manus här i soffan. Det är fantastiskt vilka skrividéer ni har där ute!

3 reaktioner till “Sommaren hägrar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s