Nytt omslag

Efter att ha funderat mycket på omslaget till ”Sår”, bestämde jag mig för att göra lite förändringar. Jag ville fortfarande ha det till största delen vitt, då mycket av boken utspelar sig under vintern, men jag kände att huvudpersonen Anja fick för liten plats på det förra omslaget. Så, this is it.

8 reaktioner till “Nytt omslag

 1. Snyggt. Det enda jag kan anmärka på är att det faktiskt var först när jag läste texten jag insåg att det stod SÅR och inte SAR… Men det kanske bara är jag? Riktigt snygg design på texten annars (hur gör du den om man får fråga? Gillar och pilla med framsidor själv 🙂 )

 2. Mycket fint omslag, du är duktig!!
  Omslag är oerhört viktiga, tycker jag. De ska väcka tankar, beröra, göra mig nyfiken, uppröra, få mig att drömma….

  1. Tackar! Jag är en ”bildmänniska” och får direkt bilder i huvudet när jag läser eller skriver en text. Det svåra är att förverkliga dem, både i text och bild. 🙂

   1. Det där ÄR Anja. =) Älskar att ansiktet är dolt och effekten av sprickorna över hennes armar. Hon har ett ansiktsuttryck där bakom, men det är ett knepigt uttryck. =) Det är som att hon inte vet vilket ansikte hon vill visa än, för trots de dramatiska färgerna och ”blodsplattret” som bokstäverna bildar så ser hon ganska lugn ut. Mer som att hon gömmer sig och går in i sig själv än att hon vill uttrycka någon känsla genom att dölja sig (klassiskt – sorg). /Anna

   2. Ja, direkt när jag såg bilden var jag tvungen att köpa loss den. Har iofs redigerat den mycket, men ändå. Hon är ju knepig, den där Anja 😉
    Och jag lite svårt när man får se ansikten på framsidan av böcker. Det kan funka, men det kan också förta nöjet att bilda sig en egen bild av karaktärerna. Det finns ju en anledning att ingen av mina böcker har ansikten, men figurer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s